Forside
·
Forum
·
Arrangementer 2020
·
Bliv medlem
·
Forsikring
·
Storfanger
·
Galleri
·
Om JSK
·
Links
·
Bladet

· Vedtægter
· Bestyrelsen
· Handelsbetingelser
· Ændringer af mail/adresse mv.
· Klub effekter
· Tilskud for udlandsture

Log på
Medlems nummer /
brugernavn:
Adgangskode:
Glemt password?
Handels- og medlemsbetingelser

 Om JSK

Historien om Jysk Småbådsfiskeklub – i daglig tale JSK

Meget kort fortalt, så opstod JSK engang i starten af 90’erne, hvor en lille gruppe dørgefiskere fra Randerskanten fattede interesse for trolling fiskeriet – en ny og revolutionerende fiskeform som stammer fra USA.

Alt hvad der kunne frembringes af materiale om trolling fiskeri blev studeret og efterfølgende afprøvet indgående, og idéen om at opbygge et fælleskab omkring småbådsfiskeri opstod.

En efterårsdag i ’92 blev denne idé til virkelighed, da omkring 30 entusiastiske ligesindede mødtes, for sammen at udvikle grundlaget for en egentlig klub. Resultatet blev vedtægter og målsætninger, som for en stor dels vedkommende, stadig er aktuelle i det moderne JSK.

Tiden er på mange måder gået stærkt, og i sommeren 2012 fejrede klubben 20 års jubilæum.

Grundpillerne i JSK er i dag de samme som da klubben blev grundlagt, nemlig fiskeri fra småbåd, kammeratlig konkurrence, socialt samvær med både familie og ligesindede, og ikke mindst klubhyggen når vi mødes rundt omkring i havnene.

De seneste år er tendensen gået i retning af større både, med mere komfort og dermed en længere sæson, og dertil flere arrangementer i klubregi uden tidsrammer og konkurrencer, så det sociale samvær bliver vægtet endnu højere – en tendens JSK hurtigt indføjede i årets arrangementer, og som i dag har resulteret i mange uforglemmelige klubture til nær & fjern og en pakket arrangements kalender, men ikke mindst en meget stor flok af medlemmer, der alle kender hinanden, og som mødes gang på gang med glade ansigter, de deler gerne ud af deres erfaringer til nye medlemmer.

 Det er, helt enkelt, hvad JSK drejer sig om – fællesskab på tværs af alder, køn og social status!

 

Fluer.dk
Navisco
FMG
fiskekortet
htbsunds.dk
JSK 150
efektlageret
 
Webmasters e-mail: webmaster@j-s-k.dk
Udviklet af landIT