JSK OG FMG SAMARBEJDER

 

Jeg og ForsikringsMæglerGruppen Danmark (FMG) er meget tilfreds med samarbejdet med Jysk Småbådsfiskeklub (JSK) omkring JSK-Bådforsikringsordningen. Vi håber JSK og dens medlemmer har det på samme måde.

Det er dog ikke det eneste vi beskæftiger os med. Vi rådgiver også om alle andre typer forsikringer. Hovedsageligt til virksomheder og foreninger, men vi kan også hjælpe dig med dine private forsikringer.

Indkøb af forsikringer, risikostyring, administration og skadehåndtering af en virksomheds forsikringer er et komplekst område, uanset virksomhedens størrelse. Derfor vælger flere og flere virksomheder, at lade FMG tage ansvaret for hele forsikringsprogrammet.

Med mig som din forsikringsmægler, får du seriøs og professionel rådgivning, baseret på dybdegående analyser af virksomhedens risici. Sammen finder vi den perfekte balance mellem risiko og forsikring.

FMG samarbejder med alle betydende forsikringsselskaber på det danske marked. Din virksomhed er derfor sikret det bedst mulige udbud af forsikringsselskaber, når forsikringerne skal placeres.

Vores krav til uddannelse og medlemskab af brancheorganisationen ”Forsikrings Mægler Foreningen” sikrer, at vi lever op til lovens krav om ekspertise, rådgivningsansvar og økonomisk soliditet.

 

 

Med venlig hilsen

Johannes Koppetsch

Uvildig Forsikringsmægler & Seniorpartner

 

Wagnersvej 16, 7500 Holstebro

Telefon: 2714 0119

E-mail: jhk@fmg.dk