Forside
·
Forum
·
Arrangementer 2024
·
Bliv medlem
·
Forsikring
·
Storfanger
·
Galleri
·
Om JSK
·
Links
·
Bladet


Log på
Medlems nummer /
brugernavn:
Adgangskode:
Glemt password?
Handels- og medlemsbetingelser

Referat fra Generalforsamling 2015

27/12/15
Referat

Generalforsamling 2015

 
 
  1. Valg af dirigent
Peter Sommer blev valgt

Peter kunne bekræfte at der var indkaldt i henhold til vedtægterne.

  1. Formandens beretning
 

Medlemsstatus/ bestyrelse

Så er der gået endnu et år i JSK. Vi var pr. 30. oktober 2015 742 medlemmer, det er ca. det samme antal som sidste å siden.  Så vores medlems tal er nok ved at finde sig et naturlig leje

 

Vi har haft et par udskiftninger i bestyrelsen, i år, Morten Rasmussen, valgte at trække sig, pga. uoverensstemmelser med den øvrige bestyrelse, og Pierre valgte, at trække sig, pga. tidspres.

Heldigvis var begge suppleanter, Torben og Flemming klar til at træde ind i bestyrelsen med øjeblikkelig varsel. Da en stor del af bestyrelsen blev skiftet ud til sidste generalforsamling og to efterfølgende er blevet skiftet ud, har det naturligvis betydet at det har taget noget tid inden de er kommet ordentlig ind i arbejdet, men jeg synes at bestyrelsen efterhånden funger meget godt, og jeg tror det bliver endnu beder næste år, hvis altså den nuværende bestyrelse får lov at forsætte.

 

Vi har i årets løb holdt en del bestyrelsesmøder, derudover har der været meget mail- og telefonkorrespondance.  To af bestyrelsesmøderne har været på en hel weekenddag, således vi havde god tid til at gennemgå tingene

 

Nordvest Danmarks Turistråd har igen ville lave en aftale med os om afvikling af et arrangement. Det skulle være sportsfiskefestival i maj. De vil gerne lave en 5 årig aftale, Ole og Thomas var til møde med dem, og efterfølgende lavede vi et grundig oplæg til et samarbejde med dem, dette oplæg svarede de aldrig på, trods gentagen henvendelse til dem både tlf. og pr mail, den 5. marts, sender vi en mail, at vi trække vores oplæg tilbage, denne mail har de aldrig svarede på.

 

Vi har ændret pointsystemet til klubmesterskabet, således at man får det samme antal point, alt efter placering med over til klubmesterskabet, uanset hvilke stævne man deltager i, det skal gerne gøre konkurrencen mere retfærdig, uanset om man deltager i stævner i Nordjyske, sønderjyske eller i bælterne

 

Ny Mølle kan vi ikke bruge mere da foreningen bag udlejning af Møllen er blevet sagt op af Århus kommune så vi leder efter et nyt fast sted at være, og det kunne evt. være her, men hvis nogen har andre forslag, høre vi gerne, vi har også kikket på et forsamlingshus ved Randers, som ligger max 5 min kørsel fra motorvejen

 
 

             

Sæsonen 2015

Foredraget med Bo Hald, var en god succes, med mange deltager,  der var mange der blev noget overasket over at det de så på deres ekkolod, faktisk ikke var det der var under båden. Klubturen til bådudstilling i Fredericia var også godt besøgt, vi var ca. 50 personer, nogen valgt at tage med bussen og nogen valgte at køre selv. Aktivitetsdagen men støbning, loppemarkeder og aktion, som næsten er ved at blive en tradition var også godt besøgt.  Bornholmer turen var igen i år en stor succes, tros fiskeriet var meget vanskeligt i år, men det sociale var rigtig godt i år, blandt andet med skippermøde hver aften, med fadbamser sponseret af campingfatte Allan.

Vi havde planlagt 5 klubstævner i år, hvoraf vi desværre måtte aflyse de to af dem på grund af vejret. Stævnet i Hirtshals blev afviklet på en dag, da vejrudsigten til søndagen blev ændret til det værre.

Som noget nyt i år prøvede vi at lave en sommerfest, som blev i holdet i Øre på Djursland, det er vores traditionelle hyggelige familietræf, som vi prøvede at ændre lidt på, for at få flere til at komme, dette lykkedes også, dog havde vi håbet på, at der var kommet lidt flere, men dem der deltog, så ud til at hygge sig rigtig meget.

De fleste af klubturene rundt omkring i landet blev afviklet med større eller minder deltagelse, men der er altid plads til flere deltager, et par stykker blev aflyst pga. vejret eller manglende deltager.  

 
 

Udsætning

Vi har i år ikke støttet nogen projekt, da vi ikke har kunne finde et egernet projekt, vi fik en henvendelse fra Hjørring og omregnes lystfiskeforening om vi vil støtte deres planer om at genoprette og re etablere gyd banker i vandløbene til Uggerby å, vi bad om et budget og en arbejdsplan for vores tilskud, for at sikker os at vores tilskud blev brugt til projektet, og ikke bare gik i deres klubkasse, den har vi desværre aldrig fået.

Det er efterhånden svært at finde egernet projekter, vi har i bestyrelsen snakket om, om man måske i stedet, skulle frikøbe ramper for medlemmerne, eller evt., støtte etablering af ny ramper

 

Hjemmesiden

Også i år er der sket ændringer på vores hjemmeside, både på den synlige del, men også en del bagved i cms, blandt andet er vores medlems kartotek blevet væsentligt forbedret.

Vi har indkøbt 3 stk. aktiv kameraer, som er plane at de skulle lånes ud til medlemmerne mod at vi fik en kopi af videoen til at ligge på hjemmesiden, desværre har det ikke været nogen succes, nok mest fordi vi i bestyrelsen, ikke har været gode nok til at reklamer for det. Vi har også fået ændret storfangelisten, så det nu er muligt at oploade 2 billeder i steder for et, og så har vi indført månedens storfange både for junioren og seniorer, som findes ved lodtrækning , blandt de indsendte fangst rapporter hver måned og vinderne modtager et gavekort, som i år har været til HTB, det har betydet at vi i år har fået mange flere indberetninger til storfangerne end vi plejer, hvilket også var formålet. 

Det går ikke helt så godt med at indsende billeder og historier, hermed en kraftig opfordring til medlemmerne om at indsende billeder og historier.

 

Forsikring

Så er det første år gået, men det nye forsikringsudvalg, og de har gjort et stort stykke arbejde, som har resulteret i en ny aftale med First A/S, jeg vil ikke komme nærme ind på indholdet, da Ryan fra forsikringsudvalget vil fremlægge aftalen her bagefter.

 

Afslutning

Til slut vil jeg takke bestyrelsen for det gode arbejde i året der er gået, jeg vil også takke forsikringsudvalget for deres arbejdet

Vi vil også her takke vores sponsorer og annoncører rigtig mange gange, da vi ikke uden dem ville kunne fremvise de flotte præmieborde til vores arrangementer

 
 
 
 
 
 

Sponsorerne har i årets løb været følgende:

•            Jagt og Fiskerimagasinet

•            Herning Trailer- og Bådcenter – hovedsponsor ved         generalforsamlingen

•            Furuno Danmark

•            Fiskekortet.dk - hovedsponsor ved Hirsholmene Cup

•            Scanlure

•            Dometic Cool Ice

•            Palby Marine

•            Brenderup Trailer

•            Navisco

·            Efi – Esbjerg

•            Lavprisolie.dk

 
 

Vi vil samtidig opfordre Jer alle til at støtte vores sponsorer og annoncører når I skal handle nye ting.

En stor tak til alle Jer, nye som gamle, der trofast møder frem til vore arrangementer, også til Jer, som gerne giver en hjælpende hånd – det har vi altid brug for – tak for i år.

 

Tak for ordet.

 

Bruno Kirkegaard

Formand

 

Kommentar: Hvordan kan det være at der er  en artikel omkring JSK og en fiskeudsætning, som var beskrevet i fiskeavisen, når vi siger at der ikke er ydet nogle form for støtte i år? Svar: Det var fra sidste år, som var beskrevet.

 
 
Ryan fremlagde forsikrings beretning:

Ændringer

• LMB er ikke længere en del af JSK aftalen

• Markedsføringsbidraget stiger fra 2 til 8 % (ca.38.000 til ca.152.000)

• Selvrisiko på 10% giver 10% rabat – tidligere omkring 6% i rabat.

• Rabat på Diims bortfalder når nuværende lager er solgt. (få tilbage,

sælges af First)

• (Rabat på GPS tracker fortsætter)

• 2 hastighedsgrupper slås sammen, så den høje gruppe bortfalder.

• Både over 450.000 får lavere præmier.

• Reservemotorer gratis op til 25 hk. – tidligere 10 hk, skal ikke indgå i

samlet sum.

• First udleverer alle skadesdata kvartalsvis.

• JSK hjemmeside/forsikringer opdateres. Betales af First.

• Vejhjælp i Europa – bil plus trailer 595.- hjemtransport i DK.

 
 
Kommentar fra salen:

 Der var spørgsmål til autohjælp, der vil blive arbejdet videre med det, men som udgang så er de oplyste dækninger dækkende fra den 1. januar, hvis man tegner en sådanne.

Er der undersøgt om der er andre mægler som kan gøre det billiger? Ikke pt.

Hvem undersøger om der kommer både som ikke høre under fiskebåde? det bliver der, men der kan være smutter.

Dette kunne være en god ide med foto af både når man tegnede en forsikring.

 
  1. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab
Poul fremlagde regnskab
Kommentar:

De 78.000,- kr. der ligger i arrangementer, i forhold til det som skulle have været, det er fordi et par af dem går under det nye år.

Regnskab blev godkendt.
 
  1. Fremlæggelse af budget til godkendelse /kontingent til godkendelse
Poul fremlagde regnskab
Kommentar:

Kontinent hvorfor skal den sættes ned, der er mange andre muligheder, så som billiger stævner eller frikøbe ramper.

Der var spørgsmål om det beløb som skulle doneres, hvordan kan vi fralægge os det, der var forslag til forskellige ting.

Der skal stemmes om kontingent: 300,- eller 400,-

Der var et stort flertal for 400,- kr. Derudover skulle det gøres billiger at deltage til stævner.

 
 
 
 
 
  1. Behandling af indkomne skriftlige forslag fra medlemmer og bestyrelse

Indkommende forslag blev fremlagt, og det blev vedtaget.

 
  1. Valg af bestyrelse

Der er 4 fra bestyrelsen på valg, de ønskede alle genvalg, der var ikke andre som stillede op.

De valgte var:
Bruno Kirkegaard
Morten Christensen
Thomas Fjord
Torben Jensen
 
  1. Valg af suppleanter til bestyrelse

Der var 2 der opstillede, de blev valgt.

De valgte:
Jørgen Klaris
Lars Savsø
 
  1. Valg af revisorer
De 2 ønskede genvalg, er valgt.
De valgte:
Brian Falker
Rene Jensen
 
  1. Valg af revisorsuppleant
Niels-Jørgen Enevoldsen, blev genvalgt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10. Eventuelt

Klublokale: hvad gøres der, der er forslag til forsamlingshus ved Randers, der er kigget på det, rigtigt fint. Vi er på udkig og modtager gerne forslag.

 
Forsikringsudvalg:               

Der skulle vælges nogle til forsikringsudvalget, de ønskede alle 3 genvalg, de blev alle genvalg, samt en fra bestyrelsen.

 
 
  1. Præsentation af JSK Kalender for 2016

Forslag fra salen: Virksomheds besøg, Viking i Esbjerg, FalckNutec, POCA Hedensted, Norrmark Randers, hvordan et action kamera virker,

  1. Kåring af “Årets Fotograf”
1.   Thomas Fjord
2.   Jonas Krammer
3.   Poul Jensen
  1. Kåring af “Årets Skribent”
1.   Carsten ”Plan B”
2.   David Vestergaard ”Kingfisher”
  1. Kåring af “Årets Storfanger
1.   102 point: Morten Østergaard
2.   81 point: Thomas Fjord
3.   79 point: Rene Jensen
4.   77 point: Sean Kelsy
5.   62 point: Lars Ole
 

E.   Kåring af “Årets Klubmester”

1. Rovdyret                      139 point
2. Pjevs                           135 point
3. Team Fætter                               132 point

4. Beat-up                       130 point

5. Hagar                          129 point

6. Team Schmidt              129 point

7. Watercarstle                118 point

8. Team Schildt                108 point

9. Team Elling                  106 point

10. Team Bager               98 point

Fremadrettet skal man være tilstede for at få præmie.

Lodtrækning blev vundet af nummer 30, Steen Vanborg han vandt gavekort på 2000,-

Telefon blev vundet af Jørgen Klarisog Troels (Frk. Yde)

 

Per Sommer fik overrakt en vin kurv for sin hjælp som ordfører. Vi takker for den store hjælp.

 
Formanden takkede for en hyggelig aften.
 

 

 
 

Seneste 10 nyheder i Nyt fra bestyrelsen:

01/11/23 Alex og Allan på tur
01/11/23 Kaptajn og pighvar
08/10/23 Lidt fiskelykke i Kattegat
08/10/23 Klar til aftenhygge på Momse
08/10/23 Få nu den krog fri, jeg holder øje med dig i mens
08/10/23 Rødding på fiske-CV´et
08/10/23 Høstfiskeri
08/10/23 Mindstemål
08/10/23 Svensk idyl
17/11/22 Stille nat

Nyhedsarkiv
efektlageret
fiskekortet
Herning Trailer & Bådcenter
lavprisolie.dk
Dansk fartøjs forsikring
JC Fiske grej
Navisco
 
Webmasters e-mail: webmaster@j-s-k.dk
Udviklet af landIT