Forside
·
Forum
·
Arrangementer 2024
·
Bliv medlem
·
Forsikring
·
Storfanger
·
Galleri
·
Om JSK
·
Links
·
Bladet


Log på
Medlems nummer /
brugernavn:
Adgangskode:
Glemt password?
Handels- og medlemsbetingelser

Årøsund Stævne 2015

22/09/15

 Årøsund Stævne 2015

 

Årets 2 sidste konkurrence finder sted i Lillebælt med udgangspunkt fra marinaen på Årø.

Årø ligger i den sydlige ende af Lillebælt tæt op af Jylland og er vindmæssigt godt beskyttet af hovedlandet og Fyn mod øst. Der er flere gode fiskepladser tæt på øen og selvfølgelig mulighed for at gå på langtur op i bæltet og Kolding fjord. Man kan også vende skuden mod syd, hvor der er mindre end 15 mil sejlads, før man er i Åbenrå fjord eller Als fjord. Haderslev fjord, der ligger lige nord for Årøsund, kan også udforskes. Her kan mede- og kastefiskes, mens trolling ikke vil være muligt.

 

Det skulle være muligt at rende over en ørred eller to, men havområdet omkring Årø er også kendt for et godt fiskeri efter fladfisk, ligesom det ikke skulle være umuligt at finde torsk, der kan udfordres med både trolling-, pirke- og medefiskeri.

Der vil ved konkurrencens start være et oversigtskort med opmærkning af gode fiskepladser samt oversigt over fredningsbælter, der skal respekteres.

 

Man kan søsætte bådene på fastlandet i fiskerihavnen i Årøsund, hvilket er gratis. Hvis I vælger at parkere bil og trailer her og blot sejle i båden over til lystbådehavnen på Årø, skal I sikre jer, at parkeringen ikke er til gene for trafikken på havnen. Der er også mulighed for at søsætte båden i lystbådehavnen i Årøsund, men her kræves der betaling.

 

Der er ligeledes mulighed for at få bilen med over på øen. Der sejler til stadighed en færge den korte afstand over til øen, hvor der også er mulighed for at sætte båden i vandet. Slæbestedet på Årø har dog ingen anløbsbro, men kan bruges, hvis man får lidt hjælp.

Sejlads med færgen er for egen regning, men prisen er begrænset.

 

Klubben betaler havnepengene for klubbens ophold i lystbådehavnen på Årø, men kun fra fredag til søndag.

 

Vi har lavet aftale med Olaf, der driver restaurant ”Aarø´s Perle” i lystbådehavnen på Årø. Han vil sørge for morgenkaffe og rundstykker til os både lørdag og søndag morgen. Lørdag aften serveres de grillstegt pattegris samt vin ad libitum. Olaf lover, at ingen vil mangle noget den aften. Alt dette er inkluderet i deltagergebyret.

 

I kan se Aarø´s Perle og få andre oplysninger om Årø på dette link: 

 
 

Derfor er sidste tilmeldingsfristen onsdag den 30. september kl. 18.00

Tilmelding HER
 

Som noget nyt vil de 10 første som melder sig til på forum og samtidig laver en elektronisk tilmelding, blive belønnet med en spraydåse Prolan, ved stævne afvikling.

 

Seneste 10 nyheder i Arrangementer:

01/11/23 Alex og Allan på tur
01/11/23 Kaptajn og pighvar
08/10/23 Lidt fiskelykke i Kattegat
08/10/23 Klar til aftenhygge på Momse
08/10/23 Få nu den krog fri, jeg holder øje med dig i mens
08/10/23 Rødding på fiske-CV´et
08/10/23 Høstfiskeri
08/10/23 Mindstemål
08/10/23 Svensk idyl
17/11/22 Stille nat

Nyhedsarkiv
JC Fiske grej
efektlageret
JSK 150
fiskekortet
lavprisolie.dk
Fluer.dk
FMG
 
Webmasters e-mail: webmaster@j-s-k.dk
Udviklet af landIT