Forside
·
Forum
·
Arrangementer 2024
·
Bliv medlem
·
Forsikring
·
Storfanger
·
Galleri
·
Om JSK
·
Links
·
Bladet


Log på
Medlems nummer /
brugernavn:
Adgangskode:
Glemt password?
Handels- og medlemsbetingelser

Vive begyndertræf 2015

18/06/15

Så er det igen tid til Vive begyndertræf, som er den 26. – 27. – 28. juni. vi mødes i den lille, men meget gæstfri havn, ved Mariager fjord, som er en af Danmarks smukkeste fjorde. adressen er Nygaardsvej 33 Vive, 9660 Hadsund

Arrangementet er åben for alle, både medlemmer og ikke medlemmer og det er 100 % møntet på de som lige har kastet sig ud i, eller overvejer at begynde med småbådsfiskeri, hvad enten det er trolling eller medefiskeri, så vil der være kompetente klubkammerater som man kan stille alle de spørgsmål man har, her er ingen spørgsmål for små eller store, og vi håber også at der vil være nogle af de erfarende trollingfiske, som vil tilbyde at tage nogle nybegynder med ud på en trolling tur, så de kan få en fornemmelse af hvordan det fungere. samtidig vil der være masser af andre både, som man kan kigge på og lade sig inspirere af, og der vil være mulighed for at kigge på det nyeste teknik og grej som sidder i de mange både.

Arrangementet er gratis, men man står selv for, fortæring og havnepenge, men JSK er vært med den berømte klubvin lørdag aften og vi har også lagt en lille konkurrence ind, så der er præmie til de størst fisk (vægt) dog kan man kun vinde en præmie pr. båd team. da det er ment som et hyggestævne, er der ikke noget fast program, men vi mødes kl. 9.00 lørdag til skippermøde, hvor vi aftaler programmet for resten af weekenden. Der er et stort ovedækket grill område hvor vi tænde op i grillen fredag og lørdag aften, og vi har også bådelaugets klublokale til rådighed, hvis vejret ikke er til at sidde ude.

vi håber der er mange der har lyst til at komme og hjælpe de nye og evt. tage et par stykke med ud på en trolling tur, skriv gerne i denne tråd, hvis i komme, og hvis i gerne vil tage nogle med ud på en lille tur, hvis du er ny og gerne vil med på en tur, så skriv det på forum, under Vive beyndertræf.


Seneste 10 nyheder i Arrangementer:

01/11/23 Alex og Allan på tur
01/11/23 Kaptajn og pighvar
08/10/23 Lidt fiskelykke i Kattegat
08/10/23 Klar til aftenhygge på Momse
08/10/23 Få nu den krog fri, jeg holder øje med dig i mens
08/10/23 Rødding på fiske-CV´et
08/10/23 Høstfiskeri
08/10/23 Mindstemål
08/10/23 Svensk idyl
17/11/22 Stille nat

Nyhedsarkiv
lavprisolie.dk
JSK 150
efektlageret
Navisco
JC Fiske grej
Herning Trailer & Bådcenter
Fluer.dk
 
Webmasters e-mail: webmaster@j-s-k.dk
Udviklet af landIT