Forside
·
Forum
·
Arrangementer 2019
·
Bliv medlem
·
Forsikring
·
Storfanger
·
Galleri
·
Om JSK
·
Links
·
Bladet


Log på
Medlems nummer /
brugernavn:
Adgangskode:
Glemt password?
Handels- og medlemsbetingelser

Dagbog fra Team Rakkeby i Vive

11/08/14

 

Så gik turen hjemad.

Første weekend med familien Kaos alias Team Rakkeby , med småbådsklubben. Alt pakket i systemer hjemmefra , tøj for sig , mad for sig , fiskegrej for sig osv osv. Turen gik mod Vive , spændt på hvad weekenden og turen ville bringe sammen med en masse nye ansigter og med familien pakket i kasser :)

Over al forventning gik det. God modtagelse med et Hej og velkommen, både lagt i vandet og til kaj, kaffe drukket med blødt brød, grill tændt op, bordet sat sammen, dækket med dug og vilde blomster i syltetøjsglas, god mad og vin tryllet frem, fællesskab, sjov og hygge . Børn der finder sammen, fiskenet der fanges krabber i med spegepølse for ende, ship ohøj hvor det går. Så blir det nattetide og der gåes til køjs, både med og uden oliefyr men med børn der damper af efter dagens oplevelser, ved sin side, så faldes der til ro, kun afbrudt af en høj snorken fra bageren og Mulles kahyt ;);) .

Det blir' morgenstund og morgenkaffen indtages på dækket og der gøres klar til en ny dag med nye oplevelser. Turen går på Mariager fjord med en fiskestang i vandet , fjorden er tømt for fisk er der enighed om, ingen ladt tilbage til os, men turen er smuk, der er blik og flot ind til Mariagers havn hvor vi lægger til, alle bådene som følges . Frokost indtages på havnen, i skiftende vejr, men fællesskabet er stadig tilstede og der hygges. Ungerne nyder, vi nyder :)

Turen går tilbage og solen titter frem og varmer :) det nydes også :) . Tilbage og kaffe på kajen hvorefter en lille "morfar" overmander nogen så der er energi til aftenens hygge.  Gang i grillene igen. Enkelte har været heldige at få lidt fisk på krogen :) børnene fortsætter ihærdigt med stagen og nettet i vandet, dog afbrudt af lidt småture i gummibåd :) God mad indtages, der hygges, spises og grines og mørket falder på og endnu en overnatning tages . Op igen og start på en ny dag. En sejltur til Hadsund, pause, og tilbage igen. Op med alle både, kaffe, præmier deles ud, glade vindere, tak for hyggeligt samvær og Info om næste arrangementer 

Her på falderebet vil vi sige, systemerne i kasserne holdt ikke :):) men turen blev god så spiller det jo ingen rolle .

Tak til alle for hyggeligt samvær. Vi håber dette må gentage sig .

 Mange fiskehilsner

Team Rakkeby :)

_____________________________________________________________________________


Seneste 10 nyheder i Historier:

31/07/19 Fotokonkurence 2019
31/07/19 Fotokonkurence 2019
16/05/19 Fotokonkurence 2019
23/10/18 Fotokonkurence 2018
07/01/18 foto konkurrence 2018
11/07/17 Fotokonkurence del 3
04/06/17 Fotokonkurence 2017 del 2
07/12/16 Lillebælt 2016
16/11/16 Fotokonkurrence 2017
06/11/16 Vänernturen der gik i ged (de)

Nyhedsarkiv
lavprisolie.dk
Dansk fartøjs forsikring
fiskekortet
FMG
htbsunds.dk
Navisco
Fluer.dk
 
Webmasters e-mail: webmaster@j-s-k.dk
Udviklet af landIT