Forside
·
Forum
·
Arrangementer 2020
·
Bliv medlem
·
Forsikring
·
Storfanger
·
Galleri
·
Om JSK
·
Links
·
Bladet


Log på
Medlems nummer /
brugernavn:
Adgangskode:
Glemt password?
Handels- og medlemsbetingelser

Helt grøn

11/08/14

Mit navn er Helle også kaldet Mulle ;) jeg er gift med Henrik også kaldet Bageren ;) Vil gerne fortælle lidt om min erfaring som helt grøn sejler at deltage i div. ture med JSK !!


Henrik har i flere år haft den interesse og jeg mente helt bestemt at det kun var hans, jeg blev indimellem spurgt men nej det er bestemt ikke noget for mig, mente jeg. Jeg er ikke så social og brød mig faktisk slet ikke om at sejle !! Når Henrik fortalte om hvor hyggeligt det var tænkte jeg, ja ja det er godt med dig tag du bare afsted.


Sidste sommer prøvede jeg så for første gang at overnatte i båden, da vi tog på tur til Skagen festival med nogle herlige mennesker fra JSK som Henrik havde lært at kende, de tog alle godt imod mig og var utrolig interesserede i om jeg nu var ok ;) og det var jeg bestemt, den var en kanon tur som jeg stadig med glæde tænker tilbage på ( og bonus var at det hele sejlede og gyngede for mig flere dage efter).
Henrik var så til træf i Hirtshals som faktisk faldt sammen med min fødselsdag (træffet var vigtigst ;)), da vejret var godt valgte jeg så at køre derop og sikken en fødseldagsfest det blev banket sammen der på kajkanten, vi delte lidt om hvad vi havde af vådt og tørt, og jeg havde lagkage med til alle til dessert, tror aldrig jeg har fået så mange "tillykke med fødselsdagen Mulle ", det var så hyggeligt !!


Ja så blev det så familietur i Udbyhøj, vejret var helt perfekt, vi grillede og hyggede os i teltet til det var sent inden vi krøb til køjs. Henrik nyder at jeg vil med, så han undlader at fiske, for vi han fundet ud af at det er det der gør mig søsyg, men lørdag fik han frie hænder og stænger for der tog nogle af os fiske koner på tøse-shoppingtur til Randers, det var smadder hyggeligt vi spiste frokost og shoppede igennem ;)


I skrivende stund er vi netop hjemkommet fra en dejlig weekend i Vive :) Vejret har ikke været super, men det kan bestemt ikke ødelægge den gode JSK stemning ad, fiskeri blev det ikke så meget til, men et par dejlige sejlture og en masse kaj hygge og snak på kryds og tværs ;), og selvfølgelig grillhygge og hvad der dertil hører !


Jeg er mega træt, men hold op hvor er det trætheden værd. I JSK folk er noget af det mest venlige gæstfrie folk jeg kender, uanset om man kender hinanden lidt eller godt er stemningen og hjælpsomheden i top, tror faktisk ikke der findes lige ;)
EN stor tak fra mig der er blevet omvendt, i må selvom det i slipper d.....ikke for mig fremover ;)

Mange hilsner

Mulle fra team bager

 

_____________________________________________________________________________


Seneste 10 nyheder i Historier:

24/07/20 Den Gamle Går i Land
23/06/20 Fotot konkurrence 2020
23/06/20 Foto konkurrence 2020
22/04/20 Kingfisher er da en isfugl og ikke en ørn
22/04/20
10/11/19 Foto konkurrence 2020
25/10/19 Laksetur til Bornholm
25/10/19 Foto konkurrence 2019
16/10/19 Foto konkurrence 2019
31/07/19 Fotokonkurence 2019

Nyhedsarkiv
JC Fiske grej
FMG
Dansk fartøjs forsikring
htbsunds.dk
lavprisolie.dk
JSK 150
fiskekortet
 
Webmasters e-mail: webmaster@j-s-k.dk
Udviklet af landIT