Forside
·
Forum
·
Arrangementer 2024
·
Bliv medlem
·
Forsikring
·
Storfanger
·
Galleri
·
Om JSK
·
Links
·
Bladet


Log på
Medlems nummer /
brugernavn:
Adgangskode:
Glemt password?
Handels- og medlemsbetingelser

Hirsholmene cup 2014

09/07/14

Så er vi igen klar til alle tiders sommerstævne i Nordjylland, hvor Rønnerhavnen gæstfrit byder velkommen til vores hyggelige småbådsfiskekonkurrence.

Beliggenheden er som sagt fiskemæssigt i top. Få mil over fladvand ret ud for havnen ligger en mindre øgruppe Hirsholmene. Ud for holmene ligger mængder af grunde og toppe, som holder fisk. Her kan trolles og medefiskes med fine muligheder for fangst af ørred, makrel, hornfisk og flere arter fladfisk.
Syd og nord for havnen er der ligeledes et godt fiskeri tæt ved kysten, men er man tændt på offshorefiskeri er mulighederne nærmest ubegrænsede. Snesevis af vrag ligger spredt i havområdet og rummer muligheder for et spændende pirkefiskeri efter torsk, lange, sej,
lubbe og makrel. Revfiskeri på Hertas flak rummer fangstmulighed for endnu flere arter, og har man mod på en længere tur, kan vrag nord om Skagen være en alternativ udfordring.
 
Vi har telt til rådighed, med border og stole, fra fredag eftermiddag, så der er mulighed for fællesspisning i teltet, fredag aften, medlemmerne sørge selv for, fortæring.
Efter lørdagens fiskeri indbyder JSK til en hyggelig fællesspisning i det opstillede telt, klubben bestiller al mad og tilbehør, ligesom vores gode klubvin vil flyde frit i glasset.
Både lørdag og søndag er der rundstykker om morgenen, før fiskeriet starter. Giv gerne en hånd med til oprydning før skippermødet.
 
I år er der igen kræmmermarked på havnen om lørdagen, mens vi er der. Det giver mulighed for at gøre en god handel og måske få nogle spændene sager med hjem i bagagen. Men det betyder også, at der bliver opsat boder på havneområdet. Havnemester opfordrer os til, at bådene søsættes om fredagen, da vi måske ikke kan køre frem til slæbestedet lørdag.
Boderne bliver opsat tidligt lørdag morgen. Om søndagen er der ikke marked.
 
For at vide hvor meget mad, der skal bestilles, er det nødvendigt, at I senest d. 5. august 2014 kl. 22.00 har betalt og tilmeldt jer til konkurrencen på klubbens hjemmeside. Tilmelder I jer først ved indskrivning i Rønner Havn, kan vi ikke garantere, at I kan deltage i spisningen. Dankort betalingen trækkes kun og først, når stævnet er afviklet.
Skriv også hvor mange I kommer på forum – under tilmelding til arrangementer.
 

_____________________________________________________________________________


Seneste 10 nyheder i Arrangementer:

01/11/23 Alex og Allan på tur
01/11/23 Kaptajn og pighvar
08/10/23 Lidt fiskelykke i Kattegat
08/10/23 Klar til aftenhygge på Momse
08/10/23 Få nu den krog fri, jeg holder øje med dig i mens
08/10/23 Rødding på fiske-CV´et
08/10/23 Høstfiskeri
08/10/23 Mindstemål
08/10/23 Svensk idyl
17/11/22 Stille nat

Nyhedsarkiv
FMG
Herning Trailer & Bådcenter
lavprisolie.dk
JC Fiske grej
JSK 150
efektlageret
Fluer.dk
 
Webmasters e-mail: webmaster@j-s-k.dk
Udviklet af landIT